У Львові нагородили 100 КРАЩИХ педагогів

У Львові нагородили 100 КРАЩИХ педагогів
За програмою «успішний педагог» кожен переможець отримав по 25 тисяч гривень.

Звичайний вчитель викладає, а кращий – надихає. Цьогоріч аж 300 львівських педагогів вирішили довести свою неперевершеність. Щоправда, лише третина склала іспит на відмінно. 70 вчителів, 25 вихователів та 5 фахавців-гуртківців стали переможцями конкурсу «Успішний педагог».

Останніх кілька років умови для викладання, м’яко кажучи, не кращі: спершу ковід, а тепер навчання під звук сирени та обстрілів. Але, тим не менш, сотня вчителів пораються із викликами на відмінно, але замість оцінки у щоденник – отримали по 25 тисяч гривень у гаманець.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом
Благодійний фонд «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом
Грошові премії для науковців Львівської області Грошові премії для науковців Львівської області
Майже 200 науковців отримали грошові премії від Львівської облдержадміністрації та Львівської облради.
Loading...
Load next