Там папірці на вулиці не кидають: до Львова повернувся найкращий двірник міста

Там папірці на вулиці не кидають: до Львова повернувся найкращий двірник міста
Богдан Єсип спершу думав, що дзвонять шахраї, але відпочинок за кордоном виявився правдою

Суворий з вигляду, але дуже любимий мешканцями: Богдана Єсипу знає кожен, хто живе або працює біля палацу Потоцьких. Вже 13 років чоловік день в день з мітлою в руках прибирає цю територію, і робить це без перебільшення ідеально.

Бажання віддячити, такому фантастичному прибиральнику, буквально переповнювало мешканців. Тож, під час конкурсу «Найкращий двірник», люди без вагань віддали свої голоси саме за Богдана.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео) Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео)
Культурна столиця, а відтак і місце, де зосереджено чимало пам’яток, об’єктів та різноманітних локацій. Усе це про Львів, де лише в межах міста можна відвідати десятки кардинально різних галерей, сховищ, експозицій.
У Львові стартував конкурс на найкращого двірника 2024 року У Львові стартував конкурс на найкращого двірника 2024 року
Переможця обиратимуть серед 1200 кандидатів, а конкурс відбудеться у 3 етапи
У передчутті відпустки: які країни відкриті для українців і де безпечно відпочити (відео) У передчутті відпустки: які країни відкриті для українців і де безпечно відпочити (відео)
З настанням літа львів‘яни активно планують відпочинок. Хтось вирішує залишитися в місті, хтось обдумує подорож за кордон. Львів’яни не квапляться бронювати тури заздалегідь, – кажуть турагенти. Відтак спонтанні поїздки за кордон набирають популярності
Loading...
Load next