Отримайте вакцину від ВПЛ безкоштовно

Отримайте вакцину від ВПЛ безкоштовно
На Львівщині діє обласна програма, згідно з якою дівчатка віком від 9 до 18 років включно можуть отримати вакцину від ВПЛ безкоштовно

18-річна Юлія прийшла на консультацію до імунолога, щоб отримати останню дозу вакцини від вірусу папіломи людини. Це, каже, порекомендував їй зробити батько та і сама дівчинка знає, для чого це потрібно.

Це Юля і зробила, адже саме вакцинація, допомагає профілактувати один із дуже поширених видів онкології – раку шийки матки, яку викликає вірус папіломи людини.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
Loading...
Load next