«Ніколи не здавайся»: книга про дітей які побороли рак

«Ніколи не здавайся»: книга про дітей які побороли рак
У Львові презентували книгу «Ніколи не здавайся», у якій зібрані історії пацієнтів, які пройшли складний процес лікування онкології та реабілітації, але змогли одужати

Мотивувати та підтримати інших дітей, які проходять складний процес лікування та реабілітації. З цією метою на світ зявилась книга авторки Наталії Бужинецької «Ніколи не здавайся», у якій вона зібрала 10 життєвих історій юних пацієнтів зі всієї України, які змогли побороти рак.

Відтак, до всесвітнього дня боротьби проти раку цю книгу презентували і у Львові, у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі. На її презентацію приїхали самі героїні книги. Серед яких 22-річна Оля. Сама вона з Миколаєва, але проживає в Києві. Пухлину їй діагностували ще у 13 років на нозі. За цей час дівчина пережила декілька операцій, щоб зберегти кінцівку їй встановили ендопротез.  А сьогодні вона у благодійній організації «Запорука» піклується про онкохворих діток та ділиться своїм досвідом, та мотивацією, яка допомогла їй одужати.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
"Жовтий" рівень епідемічної небезпеки: у Львові всі школи працюють у звичному форматі (відео) "Жовтий" рівень епідемічної небезпеки: у Львові всі школи працюють у звичному форматі (відео)
В місті після переходу до "жовтої" зони карантину працюють всі школи, незалежно від того, скільки відсотків вчителів вакциновано.
У Львові до Дня захисту дітей ментальний центр «Together» провів дитяче свято У Львові до Дня захисту дітей ментальний центр «Together» провів дитяче свято
До Дня захисту дітей, Ментальний центр «Together» провів свято для внутрішньо переміщеної малечі та тих дітлахів, які через війну в Україні втратили батьків
Loading...
Load next