Медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації в «Охматдиті»

Медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації в «Охматдиті»
Упродовж кількох днів у Центрі дитячої медицини, лікарні «Охматдит» медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації та оперативні втручання дітям з вадами обличчя

Уперше лікарі Львівського та Київського «Охматдиту», київської дитячої лікарні №7, а також спеціалісти з США та Польщі об’єдналися, щоб допомогти маленьким українським пацієнтам зі складними вадами обличчя. Серед них і 11-річний Ілля. Щоб потрапити на консультацію до фахівців вони разом з мамою приїхали з Хмельницького. У хлопчика вроджена вада обличчя. Він вже переніс 2 операції, проте вони не змогли повністю виправити проблему.

Як розповіли матері лікарі, операцію проводитимуть в два етапи, один з яких виконають під час цієї місії. Своїх пацієнтів  привезли також спеціалісти з Київського «Охматдиту».

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото) Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото)
За словами медиків, трансплантація була надскладною.
У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню
У львівській лікарні "ОХМАТДИТ" медики врятували 17-річного хлопця, якому цвях пробив легеню. Хлопцю в груди вистрелив пневматичний пістолет, який "стріляє" цвяхами.
Loading...
Load next