Е-квиток: через атаку хакерів неможливо поповнити «Лекарти» та перевірити баланс

Е-квиток: через атаку хакерів неможливо поповнити «Лекарти» та перевірити баланс
Через атаку хакерів неможливо поповнити «Лекарти» та перевірити баланс

Ані поповнити, ані перевірити: у Львові знову проблема із багатостраждальним безготівковим проїздом. Цього разу систему е-квитка накрила хакерська атака.

Захиститися від взламників комунальники вирішили в простий спосіб: відімкнули послугу поповнення леокарток та перевірки баласну. Але закликають і надалі сміливо користуватися валідаторами, мовляв: гроші вони знімають, але з затримкою. І триває це вже кілька днів поспіль, тож пасажирам, у яких на балансі нуль, доведеться знову переплачувати за проїзд.

Детальніше в сюжеті:

 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.
Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео) Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео)
Вже з 13 січня пільгова категорія осіб зможе користуватися системою автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті за допомогою спеціальних персоналізованих карток.
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Loading...
Load next