Кишкові інфекції: як вберегтись?

Кишкові інфекції: як вберегтись?
Найдієвіший спосіб уникнути отруєння – мити руки, фрукти й овочі, а також термічно обробляти та правильно зберігати їжу

З харчовими отруєннями потрапляють до лікарень в незалежності від пори року. Проте влітку кількість пацієнтів значно збільшується. А цьогоріч ситуація в Україні ускладняється відключенням електроенергії, а зокрема перебоями в роботі холодильного обладнання, систем водопостачання тощо. Відтак, захворюваність на деякі види захворювань в рази зростає.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні з обмороженням: у Львові чоловіка напідпитку знайшли непритомним на колії (відео) У лікарні з обмороженням: у Львові чоловіка напідпитку знайшли непритомним на колії (відео)
Першою жертвою зимових морозів став 54-річний чоловік. Його виявили непритомного на колії — чоловік був напідпитку.
В Україні діє ініціатива ВООЗ з викорінення поліомієліту: що це за хвороба та як боротися? (відео) В Україні діє ініціатива ВООЗ з викорінення поліомієліту: що це за хвороба та як боротися? (відео)
Україна досі лишається в переліку країн, де через низький рівень охоплення щепленнями зберігається ризик спалаху поліомієліту.
На Львівщині мікроавтобус заїхав у озеро
Про це повідомили на сторінці ГУ ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбук.Як стало відомо, вчора, 15 грудня у місті Моршин на вулиці Данила Галицького, 8 мікроавтобус «Mercedes-
Loading...
Load next