Аутизм діагностика та лікування

Аутизм діагностика та лікування
За оцінками ВООЗ, 1 дитина зі 100 має будь-який із розладів аутистичного спектру

Розлад, який діагностують все частіше. Його неможливо вилікувати, проте можна скоригувати і адаптувати людину до соціального життя. І мова йде про аутизм. За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я 1 дитина зі 100 має будь-який із розладів аутистичного спектру.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога
У Львівському «Охматдиті» цілодобово надають високоспеціалізовану допомогу маленьким пацієнтам. Лікарня є однією з найпотужніших в Україні
Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео) Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)
Італійський гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав львівському «ОХМАТДИТу» дороговартісне медичне устаткування.
Loading...
Load next