Болить вухо: що робити та як лікувати?

Болить вухо: що робити та як лікувати?
Під час плавання в басейні чи відкритих водоймах важливо уникати потрапляння води в ніс і носоглотку

Біль, яку дуже важко терпіти. Це точно зрозуміють ті, хто коли небудь зустрічався з закладеністю, печінням та «прострілами» всередині слухового каналу. І дуже часто такі симптоми виникають у літній період, під час купаннях у басейнах та водоймах. І в основному провокує це отит, а саме запалення слухового каналу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео) Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)
Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі.
Досягнення у лікуванні онкології (відео) Досягнення у лікуванні онкології (відео)
У Львові відкрили Клініку трансплантації кісткового мозку у дітей. Центр забезпечений обладнанням, палатами, операційними боксами та кисневою станцією.
Замінюють проблемні ділянки трубопроводу: у Львові триває підготовка до нового опалювального сезону (відео) Замінюють проблемні ділянки трубопроводу: у Львові триває підготовка до нового опалювального сезону (відео)
Представники "Львівтеплоенерго" розпочали замінювати проблемні ділянки трубопроводу, які виявили під час гідравлічних випробувань.
Loading...
Load next