Затримали 22 річну «бізнесвумен»

Затримали 22 річну «бізнесвумен»
Молода жінка допомагала «ухилянтам» втікати за кордон, СБУ підозрює, що тут не обійшлося без допомоги служивих

На Львівщні 22-річна дівчина організувала прибутковий бізнес на «ухилянтах» З кожного клієнта негідниця отримувала 12 тисяч доларів. Схему підприємливої жінки розкрила служба безпеки спільно з поліцейськими. А полягала вона в тому, що чоловіки вільно виїжджали до Європи поза пунктами пропуску, і правоохоронці підозрюють, що тут не обійшлося без допомоги самих прикордонників. Нечесну «бізнесвумен» СБУ затримала прямо підчас отримання одного з траншів оплати від ухилянта, а під час обшуків у неї знайшли чернетки з записами та мобільний телефон, яким вона зв’язувалася із своїми клієнтами. Зараз слідчі встановлюють усіх фігурантів цієї брудної оборудки.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео) Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео)
СБУ затримала посадовця великої компанії при отриманні хабаря. Чоловіка спіймали на "гарячому" і тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
Loading...
Load next