Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей

Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей
Рятувальники Львівщини за підтримки закордонних волонтерів вдосконалили навички з керування безпілотниками

Рятувальники Львівщини за підтримки закордонних волонтерів вдосконалили навички з  керування безпілотниками.

Звичайні безпілотні летальні апарати дещо не розраховані на роботу в умовах з якими стикаються рятувальники, тому волонтери дещо їх модифікували. Це нова техніка з якою наші рятувальники ще не працювали.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пірнув та не винирнув: 26-річний чоловік загинув під час відпочинку на річці Пірнув та не винирнув: 26-річний чоловік загинув під час відпочинку на річці
На Львівщині втопився 26-річний чоловік. Трагедія сталася у річці Стрий. Водолази шукали його понад 2 години й зрештою виявили тіло зниклої особи
У Львові рятувальники провели заняття з психологічної підготовки з молодими фахівцями (відео) У Львові рятувальники провели заняття з психологічної підготовки з молодими фахівцями (відео)
Львівські рятувальники провели заняття з психологічної підготовки з молодими фахівцями.
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Loading...
Load next