Правоохоронці викрили росіянина, який організував діяльність «чорного ринку» викрадених авто

Правоохоронці викрили росіянина, який організував діяльність «чорного ринку» викрадених авто
Для своєї незаконної діяльності він створив телеграм-канал, де розміщував інформацію про викрадені авто, які потім намагався продати власникам цих транспортних засобів

Правоохоронці викрили росіянина, який організував діяльність «чорного ринку» викрадених авто. Для цього був створений відповідний телеграм-канал.

Гроші ж за викрадені автівки зловмисник просив пересилати на криптогаманець.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли на Хмельниччині (відео) Викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли на Хмельниччині (відео)
Чоловіка з дитиною розшукали у селі Смотрич на Хмельниччині.
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео) У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео)
Правоохоронці спрацювали миттєво й знайшли "зловмисників" та "потерпілу". Тепер усі причетні до зйомок ролика за статтею "Хуліганство" сплатять штраф, або ж працюватимуть на виправних громадських роботах.
Loading...
Load next