Журналісти втрутилися у роботу лабораторії «Ескулаб»

Журналісти втрутилися у роботу лабораторії «Ескулаб»
На територію лабораторії «Ескулаб» прибули невідомі з відеокамерою. Попереднього повідомлення про візит не було і відбувся він зі значними порушеннями

На територію лабораторії «Ескулаб» прибули невідомі з відеокамерою. Ніякого попереднього повідомлення про цей візит не було і до того ж він відбувся зі значними порушеннями, зазначили тамтешні працівники.

Годинку назад прибули представники невідомої якоїсь преси, без повідомлення попереднього, без нічого, прийшли на територію. В супроводі комерційного нашого директора Висоцького Романа і Олени Василівної, директорки з виробництва на територію лабораторії. Знаю, що нам не можна пропускати на лабораторію, згідно внутрішнього розпорядку, сторонніх людей, - зазначає Наталія Ковальчук директорка з постачання та господарства лабораторії «Ескулаб».

Близько 1,5 години назад до мене зателефонував Дядюшко Сергій Вікторович і повідомив про те, що у м. Львів до медичної лабораторії по вул. Шевченка 313 завітали невідомі особи. Я відповідно, як адвокат, його представник приїхав одразу сюди на місце, зайшов у приміщення, де перебували вказані особи і запитався в них хто вони та з якою метою вони сюди прибули. Вказані особи представилися представниками ЗМІ. Відповідно на моє прохання показати редакційне завдання вони відмовилися і його не показали, - зазначає Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

Потім на місце викликали поліцію як представники ЗМІ, так і працівники охорони компанії «Ескулаб», які не допускали сторонніх осіб на територію лабораторії, зазначив адвокат. Вже правоохоронцям журналісти показали своє редакційне завдання і з’ясувалася цікава деталь, додав Юрій Петровський.

Що вони мають право відповідно зняти певний відеосюжет в межах журналістського розслідування стосовно корпоративного конфлікту компанії «Ескулаб» за локацією, яка перебуває за межами території самого підприємства. В редакційному завданні було відображено гео-мітку з координатами широти і довготи, ми через програму з’ясували, що їм редактор не давав дозволу знімати такий сюжет в приміщенні лабораторії, - розповідає Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

До того ж особам, які не є дотичними до роботи лабораторії не можна всередину через санітарні норми, бо там здійснюється процеси з аналізами та зайти можна тільки отримавши дозвіл від дирекції.

Оскільки виконавчим органом підприємства є дирекція у складі 3-х членів дирекції: медичного директора, комерційного директора і фінансового директора. Принагідно те, що ці особи прибули сюди з комерційним директором, разом з цим по внутрішнім документах самого підприємства дана лабораторія, яка тут розташована, не входить під контроль комерційного директора, вона по посадовим обов’язкам входить під контроль саме медичного директора Дядюшка Сергія Вікторовича, - підсумовує Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

Наразі, чому та на якій підставі комерційний директор взяв на себе такі повноваження - невідомо. Нагадаємо, конфлікт між співвласниками та засновником компанії «Ескулаб» точиться вже довгий час. За ким правда чекаємо - розвʼязки в правовому полі. Інформуватимемо наших глядачів.

Нагадаємо, Протягом року понад 4 тисячі абітурієнтів з ТОТ вступили в українські виші

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Таємниці ЕСКУЛАБ: журналістів НЕ ВПУСТИЛИ Таємниці ЕСКУЛАБ: журналістів НЕ ВПУСТИЛИ
У приміщенні Львівського пресклубу відбувся брифінг про стан речей у Ескулабі, що скликали співвласники Станіслав Луговський та Денис Мельник. Однак, не для всіх вхід виявився вільним
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
Журналісти можуть подати свої роботи на конкурс імені Героя України Тараса Матвіїва Журналісти можуть подати свої роботи на конкурс імені Героя України Тараса Матвіїва
На Львівщині стартував конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва. Приймають матеріали на військову тематику
Loading...
Load next