Андрій Кузнік став начальником Львівської митниці: призначення, здобутки та реформи

Андрій Кузнік став начальником Львівської митниці: призначення, здобутки та реформи

Львівська митниця отримала нового начальника.

2 вересня на посаду було призначено Андрія Кузніка.  Інформацію він підтвердив особисто у коментарі для ПравдаТУТ NEWS.

Наказ отримав вчора, 2 вересня, - зазначив Андрій Кузнік.

Раніше Андрій Кузнік обіймав посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці з березня 2023 року.

Яких результатів вдалось досягнути за останні 1,5 року на посаді?

За 1,5 року у нас запрацював пілотний проект боді-камер. Сьогодні на Раві-Руській повністю всі зміни працюють з боді-камерами. Також, коли я прийшов план надходжень до державного бюджету був на рівні 4-4,5 млрд грн/місяць, наразі цей рівень вже становить десь 6-6,3 млрд грн/місяць.

Який стан з кадрами?

Коли я прийшов, було 200 вакансій. Станом на сьогодні, лишилось менш як 20.

Перші кроки на новій посаді?

Нового, певно нічого, будемо продовжувати той напрямок, який ми почали раніше. Вже зробили кімнату матері та дитини на митному посту «Краковець». Плануємо в цьому році відкрити таку ж  кімнату і на Раві-Руській. Також зробили ремонт фасаду на «Краковці», який не робили 20 років.

Як відомо, Львівська митниця стала комфортнішою як для громадян, які перетинають пункт пропуску, так і для самих працівників. От зокрема на митному посту «Краковець»  позитивні зміни можна побачити одразу при в’їзді, адже вперше за 20 років тут оновили фасад.

Зміни на Львівській митниці стосуються торкнулись і працівників

Завдяки львівській мерії організували автобус, щоб зміну возити на «Краковець». Там найбільша зміна, маже 35 осіб. Зробили комфортніше добирання на роботу. Створили умови для наших співробітників і для колег, держпродспоживслужба, прикордонники. Вони також користуються таким автобусом.

Плани Львівської митниці на цей рік

Запланований початок будівництва і реконструкції пункту пропуску «Шегині». Думаю, підготовчі роботи точно почнуться. Наразі чекаємо допомоги від USAID, аби зробити ремонтні роботи та поліпшення на Раві-Руській. Розглядаємо оновлення фасаду, освітлення, ваги,  шлагбауми, власне, те що можна швидко зробити.

Які зміни, на вашу думку, потребує митниця?

Ми всі очікуємо реформи. На мою думку, найбільш вагома – це збільшення соціального захисту і соціального пакета для наших співробітників, тобто в тому числі підвищення заробітної плати і прив’язка до прожиткового мінімуму. Очікуємо на голосування таких реформ, після чого розпочнеться так зване «перезавантаження» самої митниці шляхом вибору голови, який чи яка буде призначати заступників, керівників і так далі. Також будуть визначені члени комісії з переатестації особового складу, яка триватиме 18 місяців. Тому очікуємо реформу, думаю, вже цього року буде початок.

Довідково.

Андрій Кузнік – уродженець Києва. Призначений на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці на початку березня 2023 року. Перед цим, очолював Рівненську та Івано-Франківську митницю.

До кар'єри у митниці понад 17 років працював в Службі безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби.

Має військове звання підполковника.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський суд конфіскував у хмельничанина незадекларовані 150 тис. доларів
Чоловік намагався потрапити до України з Польщі. У нього виявили незадекларовані гроші, які він перевозив у рюкзаку.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
На Львівській митниці виявили ще одну корупційну схему На Львівській митниці виявили ще одну корупційну схему
Повідомлено про підозру в отриманні неправомірної вигоди в. о. начальника одного із відділів та двом інспекторам поста «Краківець»
Loading...
Load next