У Львові зупинилось будівництво сміттєпереробного заводу

У Львові зупинилось будівництво сміттєпереробного заводу

У Львові призупинили роботи на будівництві сміттєпереробного заводу. Угоду із польським підрядником розірвано.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Польська компанія “Control Process S” порушує істотні умови договору будівництва. Такими є висновки тимчасової контрольної комісії міської ради з питань діяльності ЛКП “Зелене місто”.

Ми отримали велику кількість листів та запитів від підрядника Control Process S.A., тому провели засідання та розглянути питання щодо актуального стану виконання контракту по будівництву  комплексу. Представники «Зеленого міста» нам прокоментували, що на сьогодні фактично склалася кризова ситуація – угоду з польським підрядником можна вважати розірваною, – заявив голова комісії, депутат Львівської міської ради Назарій Бербека.

За його словами, компанія “Control Process SA” не продовжила у визначений час безумовну банківську гарантію в сумі 3,6 млн євро на виконання контракту. Згодом відбулося декілька раундів переговорів щодо підписання додаткової угоди, однак вони не були успішними.

На сьогодні роботи на об’єкті зупинені, гарантія підрядником не надана, ЛКП “Зелене місто” повідомило в банк про стягнення коштів з підрядника, – наголосив Назарій Бербека.

Наразі заступник міського голови з питань економічного розвитку Андрій Москаленко має підготувати план виходу з кризової ситуації, а також поінформувати, як це вплине на вартість робіт та як відтермінує завершення проєкту.

Нагадаємо, Правоохоронці проводять обшуки у львівського псевдоактивіста Стахіва

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сміттєпереробному заводу бути: будівництво відновилося повним ходом Сміттєпереробному заводу бути: будівництво відновилося повним ходом
У мерії розповіли, яким буде майбутній сміттєпереробний завод, і що ще залишилося зробити
Вже на 70% завершене будівництво сміттєпереробного заводу Вже на 70% завершене будівництво сміттєпереробного заводу
Роботи з будівництва сміттєпереробного заводу у Львові завершені вже на 70%
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
Loading...
Load next