У готелі на Київщині застрелили мешканця Львівщини

У готелі на Київщині застрелили мешканця Львівщини

До вбивства, ймовірно, причетні 53-річний та 51-річний мешканці Києва. У одного з них знайшли пістолет, з якого стріляли в загиблого.

Про це повідомили в Нацполіції.

Правоохоронці розповіли, що адміністраторка готелю в Броварах, почувши звуки пострілів, виявила в одному з номерів тіло невідомого чоловіка.

За даним поліції, загиблим виявився 48-річний мешканець Львівщини. Чоловік зазнав вогнепальних поранень в голову, грудну клітку та живіт, він загинув на місці. Коло тіла правоохоронці знайшли гільзи від вогнепальної зброї.

Поліція встановила, що до вбивства причетні 53-річний та 51-річний мешканці Києва. За словами правоохоронців, між загиблим та 53-річним чоловіком виникли неприязні стосунки, тож фігурант вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номера в готелі потерпілого та, кілька разів вистріливши, втік.

Ймовірних замовника та виконавця затримали. У 51-річного чоловіка знайшли пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. У нього також виявили пістолет, з якого стріляли в загиблого.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, «Заробили» на ухилянтах понад 40 млн гривень: СБУ знешкодила злочинне угруповання

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео) Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео)
Чоловік перерізав сусідові горло, вирізав його серце і легені. Наразі підозрюваного у жорстокому вбивстві арештували на два місяці
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому
Львівські правоохоронці розкрили вбивство, яке трапилось у Польщі ще у 2003 році. Однак, справу вдалось розкрити лише через 18 років - у 2021 році.
Loading...
Load next