Potis Edge: Відбудова енергетики з нуля

Potis Edge: Відбудова енергетики з нуля
Ексклюзивний дистриб’ютор Систем накопичення енергії Potis Edge зайшов на ринок України та знає, як відбудувати нашу енергетику

Реальність блекауту для кожного з нас - це неабиякий стрес та економічне виснаження. Витримувати години без світла та постійно шукати складні та дороговартісні рішення цієї проблеми – не вихід. Адже, в умовах війни, придбання якісної системи енергозбереження займає іноді місці, а її ремонт часом затягується на тижні. Так було дотепер, поки на український ринок не зайшов ексклюзивний дертриб’ютор Систем накопичення енергії Потіс Едж.

По-перше, наша ціна є найбільш конкурентною на ринку. По-друге, наша продукція та запчастини до неї, завжди є в наявності. А зараз це є дуже важливим для українського споживача. Якщо у інших продавців, клієнту доводиться чекати 2-3 місяці, коли товар з’явиться на складі, або ж коли він прибуде з Китаю або іншої країни, то у співпраці з нами такого ніколи не буде. Разом з нашими інженерами ми вирішимо, будь-яку проблему, адже наш сервіс працює 24 години. Не дай бог, щось станеться з технікою: ми одразу дивимося в режимі онлайн, або на місце приїжджає наш інженер. Тож без електроенергії наш клієнт ніколи не залишиться, - зазначає Максиміліан Моравські – комерційний директор ТОВ «ІКТ ЕНЕРГІЯ».

Але це, ще не все: кожен інвертор спроєктований таким чином, що його можна під’єднати до різних систем живлення, і якщо блекаут затягнувся на кілька діб, то підзарядити акумулятори можна буде, навіть від генератора, і часу на це піде небагато – лише півтори години.

Усі наші системи можна  під’єднати і до вітряків, і до сонячних панелей, і навіть до генераторів. Вони спроєктований так, щоб підтримувати безперебійне живлення приміщення щонайменше дві доби. Але, якщо блекаут затягнеться, то інвертор можна підключити до генератора, і він так само заряджає систему, - розповідає Максиміліан Моравські – комерційний директор ТОВ «ІКТ ЕНЕРГІЯ».

Чому варто обрати саме інвертори Потіс Едж? Окрім найкращої ціни та цілодобового сервісу у режимі «вже і зараз», покупець отримує ще й високу якість. Компанія вже 10 років є інноваційним лідером на світовому ринку та розробила унікальні рішення для безперебійного електропостачання  від величезних підприємств до невеличкої квартири. Ба, більше,  дистриб’ютор готовий допомогти з відновленням енергетичної системи України.

З нами український споживач отримує рішення „All In One”. Тобто, усі питання, які щодо встановлення наших систем вирішуються комплексно. Не треба думати про те, що слід ще докупити, адже кожен клієнт отримає повний пакет, який одразу встановлять: чи у квартирі, чи в будинку, або ж у компанії, чи на виробництві та на заводі. В нас є рішення для всіх: від приватних осіб до великих підприємств. І навіть, є великі проєкти на кілька мегаватів та гігаватів для підтримки, - підкреслює Максиміліан Моравські – комерційний директор ТОВ «ІКТ ЕНЕРГІЯ».

Системи накопичення енергії від Потіс Едж – це реальна можливість перемогти блекаут, отримати комфорт та зробити свій бізнес стабільним та прибутковим

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
На Львівщині призвуть 655 юнаків на військову службу На Львівщині призвуть 655 юнаків на військову службу
Усіх призовників перевіряють наявність COVID-19 методом ІФА-тесту. У випадку негативного результату їх будуть везти на збірний пункт.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Loading...
Load next