Новий квартал заміської нерухомості Royal Estate презентували у Львові

Новий квартал заміської нерухомості Royal Estate презентували у Львові

Міжнародна україно-польська девелоперська компанія Lighthouse Development представила новий заміський комплекс таунхаусів і квартир Royal Estate. Проєкт розташований на межі Львова та природного парку Розточчя.

Фото: презентація комплексу Royal Estate

Що буде?

Квартал заміської нерухомості Royal Estate поєднує приватні таунхауси, квартири, центр дитячого дозвілля, магазин, кав’ярню, пекарню, медичний кабінет і фітнес-зал з панорамними видами на заповідні ліси.

Фото та візуалізації Royal Estate

Польський представник компанії, Войцех Пйотр Гацковскі, поділився деталями проєкту. Під час включення на зустрічі з ріелторами та представниками компаній нерухомості, клієнти яких зацікавлені в такому типі житла він розказав про перспективу інвестування та нові можливості й підходи в зручні формати житла.

Також про майбутнє девелоперського проєкту розказав Микола Протасеня, керівник Lighthouse Development.

У Львові також впроваджуємо підходи, які зарекомендували себе в Польщі. В першу чергу технологічні та проєктні, але також і суто девелоперські підходи. Оскільки це інвестиційний проєкт, то спочатку ми збудували частину, яку можна побачити готовою, починаємо наступні і це є стартом продажів. Люди повинні бути впевненими в якості та спроможності девелопера.

Як відбувається процес на будівництві можете переглянути у відео.

Як це виглядатиме?

У студії материнської компанії і українських архітекторів під керівництвом Дмитра Яреми  розробляли концепт заміського кварталу Royal Estate.

Фото та візуалізації Royal Estate

Відповідно до плану у першій черзі будівництва  таунхауси з власною ділянкою. Такі собі заблоковані приватні будинки різної площі, в том числі з вбудованим гаражем на два авто. Площа кожного з таунхаусів – від 133 до 185 кв.м.

Фото та візуалізації Royal Estate

У другій черзі малоповерхове житло на 4 поверхи, але з концепцією заміської квартири. Тут загалом передбачено 27 квартир. Перший і другий поверх складають 1-кімнатні квартири, 3-4 поверхи – двоярусні квартири з окремим входом.

Які додаткові зручності?

Сьогодні важливо мати під боком усі інфраструктурні можливості, тому автори проєкту передбачили це. У комплексі, незалежності від обраного варіанту, всі типи нерухомості об’єднані спільною інфраструктурою. Утриманням комплексу, тобто прибиранням, побутовими питаннями та ландшафтним доглядом займатиметься власна керівна компанія.

Особливу увагу розробники приділили безпеці, за яку відповідатиме сучасна система та цілодобове відеоспостереження від HIKVISION. Тут передбачають контроль периметра та можливість нагляду за своїм житлом кожному мешканцю в режимі online, а також цілодобовий консьєрж-сервіс.

Ціни

Представник компанії Іван Гладишев зауважив, що пропозиція передбачає варіанти різного ступеню готовності. Тобто ті, хто шукає мінімум ризиків – є збудовані варіанти.

Фото: презентація комплексу Royal Estate

Для тих, хто шукає економічний варіант є купівля на старті будівництва. Останній варіант забезпечує 40% капіталізації в перший рік експлуатації. На старті будівництва 2-ої черги ціна становить від 750$/кв.м., за умови повної оплати, до 820$/кв.м., якщо розтермінувати. Приємним бонусом буде можливість замовити дизайн-проєкт помешкання у подарунок при купівлі житла.

Royal Estate можна побачити

10 червня, як повідомили в компанії, передбачили можливість оглядового візиту на сам комплекс, щоб безпосередньо побачити вигляд та можливості лоції і комплексу.

Щоб потрапити на оглядовий візит треба пройти попередню реєстрацію тут.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Комфорт, безпека та статус: новий квартал заміської нерухомості у Львові (відео) Комфорт, безпека та статус: новий квартал заміської нерухомості у Львові (відео)
Автори проєкту передбачили у ЖК Royal Estate центр дитячого дозвілля, магазин, кав’ярню, медкабінет, фітнес-зал та іншу інфраструктуру.
LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео) LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.
Loading...
Load next