"Окупанти не збираються відбудовувати зруйновану Попасну" – Гайдай

"Окупанти не збираються відбудовувати зруйновану Попасну" – Гайдай

Окупанти не збираються відбудовувати місто Попасна в Сєвєродонецькому районі Луганської області, розглядають ідеї переселення людей в інші міста. Повідомив законний голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

У так званій "ЛНР" ще раз зазначили про недоцільність відбудови Попасної. Стан розгляду заяв на отримання компенсації за зруйноване житло окупанти самі собі визнали незадовільним.

Ніхто з окупантів не в змозі взяти відповідальність за рішення стосовно Попасної. Спочатку видали указ щодо недоцільності її відновлення, потім на більш вищому рівні, тобто в росії, його спростували, а зараз знову готують місцевих жителів до попереднього розвитку справ. 

За словами Гайдая, окупанти шукають кошти для будівництва житла у Первомайську та Золотому. Розглядають варіанти із Лисичанськом і Сєвєродонецьком.

При цьому, за словами Гайдая, у Лисичанську й Сєвєродонецьку, – так само, як і в Рубіжному та Кремінній, – загарбники не змогли навіть оперативно розглянути заяви на надання компенсації за зруйноване житло.

Чи то гроші надійшли, а потім раптово зникли, або зникли ще до надходження, але факти масових невиплат вже дійшли до так званого керівництва "республіки". Винних шукають, зниклі кошти – ні, – заявив Гайдай.

Нагадаємо, що рпц купує в Норвегії нерухомість поряд з військовими базами - ЗМІ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ на околицях: Сергій Гайдай натякає на швидке звільнення Лисичанська ЗСУ на околицях: Сергій Гайдай натякає на швидке звільнення Лисичанська
Офіційної інформації, втім, поки не було.
Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео) Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)
Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.
Loading...
Load next