Відновлення України: оголошено відкриті торги на відбудову перших об’єктів

Відновлення України: оголошено відкриті торги на відбудову перших об’єктів

Агентство відновлення розпочинає процес відбудови зруйнованого житла. У системі публічних закупівель Prozorro оголошено перші торги на відновлення об'єктів житлової інфраструктури у Бучі, Макарові, Вишгороді та адмінбудівлі у Бородянці. 

Про це повідомляє Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Як зазначає агенство, всі ці населені пункти постраждали від російського військового вторгнення у лютому — березні 2022 року під час активних бойових дій на Київщині.

Багатоквартирні житлові будинки були пошкоджені внаслідок влучання боєприпасів або пожеж: і самі будівлі, і мережі водопостачання, електропостачання та опалення частково зруйновані та потребують капітального відновлення. Щоб дати можливість людям повернутись у власні домівки, маємо відбудувати інфраструктуру швидко та якісно, тому запрошуємо будівельні компанії, що мають досвід реалізації проєктів у цивільному будівництві, на конкурентних засадах взяти участь в оголошених закупівлях, — йдеться у повідомленні.

За словами голови Агентства Мустафи Найєма, головна місія Агентства — бути помічником у відновленні.

Ми можемо бути залучені до кожного етапу — починаючи з оцінки пошкоджень, підготовки тендерної документації, проєктно-кошторисної документації, закупівлі робіт і закінчуючи втіленням проєктів у життя. Маємо перші тендерні процедури у цивільному будівництві. Замовником робіт є Служба відновлення у Київській області, проєктну документацію надали органи місцевого самоврядування, тендерну документацію сформовано за результатами консультацій Агентства відновлення з ринком цивільного будівництва у травні цього року, — зазначив він.

Агентство відновлення розробило уніфіковані кваліфікаційні вимоги, забезпечивши можливість участі у тендерах усіх будівельних компаній з достатнім досвідом реалізації подібних проєктів, обладнанням, компетентною командою та фінансовою спроможністю їх реалізації.

Після визначення переможця буде укладено договір та розпочнуться будівельні роботи, які будуть виконуватися згідно з чинними будівельними нормами, зокрема з урахуванням сучасних вимог щодо термоізоляції, інклюзивності.

Нагадаємо, На Дніпропетровщині через гроші онук зарізав бабусю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео) LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.
Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО) Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО)
Представники компанії «Lev Development» посадили у Малоголосківському парку зелену красуню та прикрасили її.
Loading...
Load next