Австрія запропонувала прийняти на лікування українських дітей з «Охматдиту»

Австрія запропонувала прийняти на лікування українських дітей з «Охматдиту»

Австрія запропонувала Україні прийняти на лікування пацієнтів київської дитячої лікарні "Охматдит", пошкодженої російською ракетою.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Австрії Йоганнес Раух.

Бомбардування лікарні в Києві – це жахливий воєнний злочин. Сьогодні я запропонував Україні прийняти дітей для забезпечення їх подальшого лікування. Наразі тривають необхідні роз'яснення, - йдеться у повідомленні.

Міністр додав, що після російської атаки на "Охматдит" у Києві навіть діти, хворі на рак, залишилися без лікування, а за новонародженими доглядають на вулиці. "Ми допоможемо забезпечити догляд за тими, хто вижив".

Нагадаємо, СБУ отримала нові докази, які підтверджують, що росія вдарила по «Охматдиту» ракетою Х-101

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Австрія хоче долучитися до розслідування військових злочинів росії в Україні Австрія хоче долучитися до розслідування військових злочинів росії в Україні
Інформація з'явилася після того, як австрійський канцлер Карл Нехаммер побував в Україні та опісля зустрівся з путіним.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next