Rheinmetall отримала замовлення на будівництво в Україні заводу із виробництва снарядів

Rheinmetall отримала замовлення на будівництво в Україні заводу із виробництва снарядів

Німецький оборонний концерн Rheinmetall отримав замовлення від українського уряду на будівництво заводу з виробництва боєприпасів в Україні, про яке було оголошено у лютому 2024 року.

Про це повідомляють на сайті Rheinmetall.

Компанія Rheinmetall отримала своє перше важливе замовлення від українського уряду на будівництво заводу боєприпасів в Україні, про яке було оголошено у лютому 2024 року, це відправна точка для реалізації проєкту, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, замовлення охоплює повне технічне оснащення заводу до введення в експлуатацію. Вартість заводу варіюватиметься "в діапазоні від тризначної кількості мільйонів євро". Передбачається, що будівництво розпочнеться за короткий термін та буде завершено протягом кількох років.

Намір полягає у тому, щоб розпочати виробництво боєприпасів в Україні протягом 24 місяців. Разом зі своїм українським партнером з спільного підприємства Rheinmetall також відповідатиме за експлуатацію заводу.

Ми втілюємо наші слова в дії, і разом з нашим партнером ми створимо український центр з боєприпасів. Замовлення наголошує на довірі до експертизи та виробничих можливостей Rheinmetall, - зазначив генеральний директор компанії Армін Паппергер.

Нагадаємо, Болгарія вперше за час війни повертає в Україну посла

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next