Соціально відповідальний бізнес у Львові: Як на Під Голоском покращують умови життя

Соціально відповідальний бізнес у Львові: Як на Під Голоском покращують умови життя

Ремонт вулиць у Львові завжди актуальна тема, адже оновлення комфорту міста – запорука якісного життя.

Так, у районі Під Голоском активно ведуться ремонтні роботи на дорогах Щепова та Малоголосківська. Міська влада об’єдналась з приватним сектором та покращує стан доріг у районі.

Відповідальний бізнес – рука допомоги у складні часи та правильний приклад інвестицій у інфраструктуру міста. Нещодавно Lev Development взяв на себе зобов'язання профінансувати ремонт вулиці Малоголосківської у мікрорайоні під Голоском. Це важливий проект, який дозволить покращити транспортну ситуацію в мікрорайоні, зробити його більш комфортним для проживання та стимулювати розвиток місцевого бізнесу.

Станом на сьогодні вже витрачено 22 млн грн. на проект будівництва нової дороги по вулиці Малоголосківська, а саме: будівництво дороги з велодоріжками, освітленням, озелененням прилеглої території та дорожніми знаками.

Ми, компанія Lev Development, раді повідомити про нашу активну участь у ремонті доріг у мікрорайоні під Голоском. Ми щиро віримо, що покращення інфраструктури міста є ключовим фактором його розвитку та процвітання.

Як відповідальна девелоперська компанія, ми не могли залишатися осторонь, коли постало питання про ремонт вулиці Малоголосківської, на якій розташовані наші житлові комплекси. Ми взяли на себе зобов'язання профінансувати ремонтні роботи, адже розуміємо, що якісні дороги – це комфорт та безпека для мешканців мікрорайону.

Ми пишаємося тим, що можемо долучитися до покращення життя людей та сподіваємося, що наш приклад стане взірцем для інших девелоперських компаній. Разом ми можемо зробити наше місто кращим!, - розповіла керівниця відділу продажу LEV Development Іванни Іванків.

У районі Під Голоском активно ведуться ремонтні роботи на дорогах Щепова та Малоголосківська. За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, вулиця Щепова оновлюється за рахунок бюджету Львова, а Малоголосківська – коштами інвестора.

Проєкт передбачає реконструкцію вулиці по всій довжині.

Дещо у частині комунікацій та влаштування основи вже реалізовано. Щоб розуміти масштаб робіт – на частині вулиці взагалі не було каналізації, тепер вона буде. Виконано дуже великий обсяг земляних робіт. Зробити мають і проїзну частину, і тротуари, і місця для паркування, – розповів Любомир Зубач.

Читайте також
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Loading...
Load next