PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито!

PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито!
Житловий комплекс SILENT PARK від LEV Development ― це справжній архітектурний фюжн. Новий сміливий погляд на популярний у Європі мінімалізм.

Сьогодні LEV Development відкрило попереднє бронювання квартир у 2-му будинку  ЖК SILENT PARK  на Орлика і до кінця грудня на квартири в цьому будинку діють ексклюзивні знижки.

У новому комплексі бізнес-класу від LEV Development усе створено для неквапливого життя без турбот. Це місце для тих, хто шукає простір для затишку та релаксу; переваги великого міста та привілеї заміського життя. Проєкт знаходиться в унікальній еколокації за Замарстинівським парком і стане для вас справжнім домом, а спів пташок — улюбленою мелодією.

Додамо, що ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Тут є все необхідне для комфортного життя: школи, супермаркети, торговий центр і ринок. Рішення для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

Зазначимо, в проєкті передбачено 1,2,3 кімнатні квартири площею від 36 до 82 м2

Ціна - від 26 500 грн/м2.

Поспішайте забронювати квартиру зі знижкою: від - 500 до -1500 грн/м2 !

  • м. Львів, вул. П. Орлика
  • Деталі за номером +380674000097

За матеріалами прес-релізу

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
На Львівщині буде новий автомобільний пункт пропуску (відео) На Львівщині буде новий автомобільний пункт пропуску (відео)
На Львівщині заклали наріжний камінь для будівництва нового сполучення України з Польщею. Пункт пропуску Нижанковичі-Мальховіце будуватиме польська сторона, українська, своєю чергою, відремонтує дорогу Нижанковичі-Самбір.
У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео) У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.
Loading...
Load next