Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО

Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО
Президент США Джо Байден сказав президенту Росії Володимиру Путіну, що в разі вторгнення РФ в Україну, Сполучені штаті зміцнять східний фланг НАТО, а також нададуть Києву більше військової допомоги.

Росію турбує можливість вступу України до НАТО. Як вважає президент Росії Володимир Путін, за цим "піде розміщення в Україні відповідних військових баз і загрозливої Росії зброї". Про це пише ТАСС.

Нас не може не турбувати перспектива можливого прийняття України в НАТО, тому що за цим, безумовно, піде розміщення там відповідних військових контингентів, баз і зрої, що нам загрожує.

Для Росії було б злочинною бездіяльністю безвольно спостерігати за подіями навколо можливого вступу України в НАТО, — заявив Путін.

Російський президент назвав "дуже чутливою" темою для РФ розширення НАТО, в тому числі на Україну, зазначивши, що це ключове питання.

Нагадаємо, що Байден пригрозив Путіну "сильними економічними та іншими заходами" в разі агресії до України. Про перші деталі розмови двох президентів повідомляє Білий дім.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Loading...
Load next