Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк

Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк
Росія продовжує погрожувати світові ядерною зброєю та все ж може завдати нею удару. Проте, найімовірніше, не по Україні, а по Польщі.

Таку думку висловив екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк. Він говорив із журналістами про всі наявні загрози 24 березня. Повідомляє CNN.

Колишній командувач сказав, зараз говорити про ядерну загрозу трішки передчасно. Бо, найімовірніше, Росія спершу вдасться до використання хімічної зброї.

А щодо того, де вони можуть використати ядерну зброю, то, мабуть, не в Україні. А на плацдармах на якомусь населеному пункті Польщі, – сказав Кларк.

Він припустив, що саме так держава-терорист може відповісти на допомогу Україні. Мовляв, якщо НАТО допомагатиме нашій країні, постраждає одна з її держав-членів.

Нагадаємо, що проти виступили лише 5 країн: Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, яка вимагає припинення війни рф проти України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
"Ця ескалація є елементом підняття ставок": Стефанішина заявила, що Київ чекає чітких сигналів від НАТО "Ця ескалація є елементом підняття ставок": Стефанішина заявила, що Київ чекає чітких сигналів від НАТО
Україна докладає зусиль, аби реалізувати спроможності як партнера НАТО з розширеними можливостями.
Loading...
Load next