В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)

В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)
Внаслідок вибуху постраждав молодий чоловік, у нього 50% опіків тіла.

Вчора, 20 грудня увечері сталася пожежа у квартирі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Ніжинській Заводського району міста Кам’янське. Про це повідомляє ДСНС.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС попередньо встановили, що ймовірно стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням.

Вогонь пошкодив домашнє майно у двох квартирах будинку на загальній площі 50 кв. м. Впродовж години вогонь було ліквідовано.

Фото: ДСНС

Внаслідок вибуху постраждав чоловік, 1994 року народження. За попереднім висновком, у нього 50% опіків тіла. Працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізували його до реанімаційного відділення міської лікарні.

Вибух пошкодив вікна та двері у квартирі №15, зруйновані міжкімнатні перестінки у квартирі № 15 та між квартирами № 15 і № 16. Після ліквідації пожежі виявлено тріщини та деформацію міжповерхової плити перекриття у квартирі № 19 на п’ятому поверсі, - йдеться у повідомленні.

Від газопостачання повністю відключено перший під’їзд будинку (квартири 1-20).

Фото: ДСНС

Також повідомляють, що для гасіння пожежі було залучено 12 осіб особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки. Надзвичайники припускають, що пожежа могла статися внаслідок необережності під час куріння в нетверезому стані.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next