За п'ять днів у "Борисполі" виявили 35 фейкових COVID-сертифікатів

За п'ять днів у "Борисполі" виявили 35 фейкових COVID-сертифікатів
Поліція відкрила кримінальні провадження.

В період з 23 по 27 грудня на території аеропорту 35 осіб пред’явили документи про вакцинацію з ознаками підробки.

 За даними правоохоронцыв, вже відкрито понад тисячу кримінальних проваджень щодо COVID-сертифікатів. Понад 90% стосуються підроблення документів. Повідомили у Поліції Київської області.

За кожним із фактів буде здійснено перевірку та надано відповідну правову кваліфікацію, — повідомили у поліції.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
В Україні у застосунку "Дія" вже можна роздрукувати COVID-сертифікат (відео) В Україні у застосунку "Дія" вже можна роздрукувати COVID-сертифікат (відео)
Також в мобільному додатку "Дія" з'явилась змога для українців отримати "жовті" COVID-сертифікати - його можуть згенерувати лише ті люди, які отримали перше щеплення проти СЩМШВ-19.
Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео) Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео)
Квитки на концерт, як і раніше, може отримати будь-який українець за умови благодійного внеску на будь-яку суму.
Loading...
Load next