Головні новини за 14 грудня: Ердоган приїде до України, третя доза вакцинації

Головні новини за 14 грудня: Ердоган приїде до України, третя доза вакцинації

"Провокації з боку РФ": Україну 20 грудня відвідають президенти Польщі та Литви


20 грудня в Україні відбудеться саміт "Люблінського трикутника", на який приїдуть президент Польщі Анджей Дуда та президент Литви Гітанас Науседа.

"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського

Фракція "Голос" буде долучатися до розслідування щодо призначення на посаду колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі.

"Усе це було викинуто на смітник": Зеленський відповів, чи готова Україна відмовитись від вступу в НАТО в обмін на відвід військ РФ

Він зазначив, що Україна віддала частину радянського ядерного арсеналу, а у відповідь отримала, зокрема й від Росії, запевнення поважати кордони й безпеку.

Як і коли можна отримати третю дозу вакцини від Covid-19: роз'яснення МОЗ

 

Протягом брифінгу 14 грудня головний державний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що для того, щоб отримати додаткову вакцинацію, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря.
 

Ердоган приїде до України на початку наступного року — Кулеба

Президент Реджеп Тайїп Ердоган на початку 2022 року відвідає Україну. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив під час заходу “Дипломатія 2022
 

Примусове вилучення земельних ділянок для будівництва доріг пропонує запровадити Уряд

Законопроєкт зареєстрований під номером 6422. Його ініціатором є Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

 

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
"Не займайтеся самолікуванням", - у МОЗ попередили щодо вживання антибіотиків при COVID-19 "Не займайтеся самолікуванням", - у МОЗ попередили щодо вживання антибіотиків при COVID-19
За словами Віктора Ляшка, при COVID-19, як і будь-якій іншій вірусній інфекції, не варто вживати антибіотики, якщо немає ознак бактеріальної інфекції.
Переваги для щеплених: Україна активно нарощує темпи вакцинації від COVID-19 (відео) Переваги для щеплених: Україна активно нарощує темпи вакцинації від COVID-19 (відео)
Уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв.
Loading...
Load next