Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео)

Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео)
Квитки на концерт, як і раніше, може отримати будь-який українець за умови благодійного внеску на будь-яку суму.

Українці, які вакцинуються від коронавірусу з середи 18 серпня й далі отримають безкоштовні квитки на концерт до Дня Незалежності, який відбудеться на стадіоні "Олімпійський". Про це повідомив в ефірі "Україна 24" міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Усі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації, пунктах щеплення з середи (18 серпня ред.), отримають безоплатні квитки на святковий концерт, присвячений до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК "Олімпійський", - заявив міністр охорони здоров'я віктор Ляшко.

Він також порадив українцям вибирати такий центр вакцинації, де буде зручніше зробити щеплення - біля місць найбільшого скупчення людей, наприклад, у торговельно-розважальних центрах.

Також Ляшко закликав усіх, хто ще не встиг вакцинуватись, переглянути своє ставлення до вакцинації, бо "це єдиний дієвий спосіб захисту від коронавірусної хвороби, який уже показує результат".

Нагадаємо, що слоган цьогорічного Дня Незалежності є - "Ти у мене єдина", який, за словами президента України, символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців. Окрім цього, урочистості пройдуть не в окремих містах та столиці, а по всій території країни.

Читайте також
"Оптимізувати, але не зупиняти": Ляшко про вакцинацію на День Незалежності "Оптимізувати, але не зупиняти": Ляшко про вакцинацію на День Незалежності
У МОЗ завили, що не вартозовсім зупиняти вакцинацію на День Незалежності, особливо на тлі збільшення кількості нових випадків COVID-19.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото) Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото)
Вантаж вакцин передали на прикордонному пункті "Сірет-Порубне". Препарат розподілять між усіма областями України.
Loading...
Load next