У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності

У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності
46 людей було врятовано, з них 25 перебувають на лікуванні в медзакладі.

У центральній частині Колумбії туристичний автобус, який перевозив понад 50 людей, вилетів з дороги та впав з висоти. Внаслідок цього загинуло семеро людей, включаючи водія. Про це 27 грудня повідомила газета El Tiempo.

Зазначається, що ДТП сталася на автодорозі, що сполучає столицю Боготу та місто Медельїн. Попередньо причиною автокатастрофи стало те, що водій не впорався з керуванням.

За даними місцевої влади, 46 пасажирів транспортного засобу вдалося врятувати. Понад 30 з них госпіталізовано до лікарень із травмами різного ступеня тяжкості.

За уточненням видання Que Pasa, серед загиблих — жінка на п'ятому місяці вагітності. Серед постраждалих шестеро людей перебувають у критичному стані, ще шестеро — не постраждали. Інші отримали легкі травми.

Наразі невідомо чи серед загиблих та постраждалих перебували українці. 

Нагадаємо, раніше у Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
У Волинській області внаслідок зіткнення із мікроавтобусом загинув 19-річний мотоцикліст У Волинській області внаслідок зіткнення із мікроавтобусом загинув 19-річний мотоцикліст
За інформацією поліції, на мотоциклі перебувало двоє осіб.
Loading...
Load next