У Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку: щонайменше 23 людини загинули (фото)

У Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку: щонайменше 23 людини загинули (фото)
На момент дорожньо-транспортної пригоди у салоні машини перебували члени хору католицької церкви.

Пасажирський автобус у Кенії знесло сильною течією з мосту в річку, внаслідок чого щонайменше 23 людини загинули. Про це повідомляє Al Jazeera.

Зазначається, що під час ДТП у салоні машини були члени хору католицької церкви. Вони вирушали на весільну церемонію, яка мала відбутись в окрузі Кітуї.

Зауважимо, що річка була переповнена, це і стало причиною того, що автобус знесло у воду. На даний час досі невідомо, скільки людей перебувало в транспорті. Зараз рятувальники шукають тіла загиблих. 

Також деякі ЗМІ повідомили, що врятувати вдалося 12 пасажирів, серед яких є діти.

На місці аварії правоохоронні органи роблять усе можливе для пошуку та порятунку, а також відновлення. Ми молимося про Боже співчуття, щоб втішити постраждалих родин і друзів, – написала у твіттері губернаторка округу Кітуї.

Пізніше вона повідомила, що вижили 8 дорослих і 4 дітей. 

Нагадаємо, раніше у Польщі загорівся автобус з українцями.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next