Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд

Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд
У суді відмовилися від будь-яких коментарів.

У Львові вночі 19 січня грабіжник пробрався у приміщення Західного апеляційного господарського суду. Він викрав гроші, які лежали в сейфі. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Журналісти з'ясували, що грабіжник розбив вікно на першому поверсі та заліз до приміщення суду. Звідти він викрав гроші, що лежали у сейфі. Наразі невідомо, яка саме сума там була.

На місці події працюють правоохоронці. У поліції зазначили, що слідчі вже відкрили кримінальне провадження. У суді коментувати інцидент відмовилися.

Варто додати, що Західний апеляційний господарський суд розташований на вулиці Личаківській, 81. Там розглядають апеляції з 5 областей України — Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької.

Нагадаємо, раніше у Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next