На трасі Київ-Чоп зіткнулися легковик та вантажівка - є постраждалі

На трасі Київ-Чоп зіткнулися легковик та вантажівка - є постраждалі
Автопригода на 44 км автодороги Київ — Чоп.

На трасі Київ-Чоп вночі 21 січня зіткнулися легковик та вантажівка. Про це повідомили в патрульній поліції Київської області.

Близько 3-ї години ночі поблизу селища Копилів трапилась ДТП за участю вантажівки DAF та легковика Mercedes-Benz. Попередньо: є потерпілі, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція

У патрульній поліції попередили, що можливе ускладнення руху в напрямку міста Київ.

Організовано об’їзд лівою смугою та узбіччям, — додали у відомстві.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
Loading...
Load next