Непереможний Усик: які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном?

Непереможний Усик: які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном?
Промоутер Олександр Красюк, який співпрацює з непереможним Олександром Усиком розповів про можливий поєдинок українця проти Тайсона Ф'юрі.

Багато хто очікує поєдинок між Усиком та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіону. Олександр Красюк, промоутер українського боксера, розповів про варіанти розвитку цього протистояння. Про це він заявив в інтерв’ю для ютуб-каналу Boxing Social, передає 24 канал. 

Він зазначив, що у випадку з Ф'юрі, все залежить від його підготовки, оскільки останні роки він не показував аж надто високого рівня. Фахівець зазначає :

Якщо ми подивимося поєдинки Ф'юрі за останні п'ять років, то я скажу, що все залежить від того, наскільки добре він готовий. Якщо взяти останній бій Тайсона з Деонтеєм Уайлдером, то його боксерські навички були не на найвищому рівні. Він не показав особливої роботи ніг, техніки, стратегії. Ф'юрі бився як воїн, спартанець, але в цьому було мало боксу.

За словами Красюка, пік своєї боксерської майстерності Тайсон проявив в бої проти Володимира Кличка.

Ви можете згадати його бій з Володимиром Кличком. Ймовірно, це було одне з кращих виступів Ф'юрі з точки зору техніки, тактики, стратегії бою, і він перебоксував Володимира. Так що це людина настрою і мотивації, — сказав промоутер.

Красюк зауважив, що Ф'юрі може створити проблеми для українця, проте, і для британця бій з непереможним Усиком буде величезним викликом, через те, що раніше він не мав досвіду з боксером такого рівня.

Нагадаємо, раніше українські спортсмени Усик та Ломаченко потрапили до рейтингу найкращих боксерів.

Софія Кекух — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву "Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.
Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком
Друга зустріч Ентоні та Олександра може відбутись наприкінці весни або на початку літа 2022 року.
Loading...
Load next