Українські спортсмени Усик та Ломаченко потрапили до рейтингу найкращих боксерів (відео)

Українські спортсмени  Усик та Ломаченко потрапили до рейтингу найкращих боксерів (відео)
Завдяки своєму тріумфу в Лондоні у бої із Джошуа Усик піднявся з дев'ятого на п'яте місце. При цьому він обійшов іншого українця Василя Ломаченка, який опустився з восьмої на дев'яту позицію.

Чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко та чемпіон світу в першій важкій вазі й чинний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик продовжують утримувати одні з перших місць в списку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією ESPN. Зокрема, після перемоги британця Тайсона Ф'юрі над американцем Діонтеєм Вайлдером у їхньому третьому поєдинку авторитетне спортивне видання ESPN опублікувало власний рейтинг сучасних боксерів.

Усик довів, що він може домінувати у двох дивізіонах, що, як на мене, виправдовує його рейтинг у Pound-for-Pound, - вважає журналіст Міхаель Ротштейн. - Те, як він упорався з Джошуа, відкрило мені очі на те, що він може привнести в суперважку категорію. Це робить його потенційним правомірним претендентом на бій із Тайсоном Ф'юрі.

У топтрійці незмінно лишаються мексиканський чемпіон у другій середній вазі (WBA, WBC, WBO) Сауль Альварес, непереможний американець Теренс Кроуфорд, який володіє поясом WBO у напівсередній вазі, та власник титулів WBA й IBF у легшій вазі, японець Наоя Іноуе.

 Топ-10 рейтингу:

  • 1 (-). Сауль Альварес 
  • 2 (-). Теренс Кроуфорд 
  • 3 (-). Наойя Інуе
  • 4 (6). Тайсон Ф'юрі 
  • 5 (9). Олександр Усик
  • 6 (4). Еррол Спенс
  • 7 (5). Теофімо Лопес 
  • 8 (7). Джош Тейлор 
  • 9 (8). Василь Ломаченко
  • 10 (-). Хуан Франциско Естрада

Нагадаємо, що українець Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа у ніч з 25 на 26 вересня провели грандіозний бій за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у важкій вазі. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Також вночі 27 вересня український боксер Олександр Усик повернувся до Києва з Лондона, де переміг у бою з британцем Ентоні Джошуа.

 

Читайте також
Усик увійшов до списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (відео) Усик увійшов до списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (відео)
У рейтингу суперважковаговиків Усик за версією сайту  BoxRec розташувався на першій сходинці.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Loading...
Load next