"3 години знущався над дівчиною": у Київській області іноземець-нелегал зґвалтував студентку (фото, відео)

"3 години знущався над дівчиною": у Київській області іноземець-нелегал зґвалтував студентку (фото, відео)
Правоохоронці затримали чоловіка за зґвалтування дівчини в Софіївській Борщагівці.

Правоохоронці затримали у Софіївській Борщагівці іноземця-нелегала, підозрюваного у зґвалтуванні 21-річної дівчини. Про це повідомили в управлінні Нацполіції Київської області.

Дві студентки у нічному клубі познайомилися з 26-річним громадянином Республіки Камерун та вирішили продовжити знайомство у квартирі чоловіка, де молодик вчинив відносно однієї з дівчат дії сексуального характеру, — йдеться в повідомленні.

Про факт згвалтування повідомив черговий лікар Київської клінічної лікарні, куди було доставлено дівчину.

Майже 3 години вихідець із Камеруна знущався над 21-річною дівчиною. Нині ж чоловік затриманий. За зґвалтування йому загрожує до 5 років позбавлення волі, — розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Фото: Нацполіція Київської області

Зазначається, що правоохоронці проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили та затримали особу зловмисника відповідно до ст.208 КПК України.

Наразі за даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, раніше на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
Loading...
Load next