На Закарпатті обірвався підвісний міст з дітьми (відео)

На Закарпатті обірвався підвісний міст з дітьми (відео)
На момент інциденту на мосту перебували три підлітки. Камери спостереження зафіксували, як діти попадали.

У селі Богдан Рахівського району, що на Закарпатті, обірвався підвісний міст. Про це у Facebook повідомив місцевий житель Василь Бочкор.

 Підвісний міст обірвався разом з дітьми. На відео видно, як троє підлітків стрибали на мосту, внаслідок чого той обірвався. Діти впали в річку.

Попередньо відомо, що одна дитина травмувалась.

Дитина залишилася живою, проте має перелом ноги. Хто ставить на підвісний міст читину, ід**ти. Міст ще добре б і почистити від снігу, - йдеться в повідомленні.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото) ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)
Причини аварії поки що невідомі.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next