В ОП повідомили, що Кабмін ухвалить рішення, щоб розблокувати польоти над Україною

В ОП повідомили, що Кабмін ухвалить рішення, щоб розблокувати польоти над Україною
У Мінінфраструктури заявили, що Україна наразі не планує закривати повітряний простір через загрозу нового вторгнення Росії.

Уряд має намір ухвалити рішення, які «допоможуть авіакомпаніям у відносинах зі страховиками» і дозволять здійснювати польоти над Україною. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Facebook.

Щоб рейси в Україну та з України продовжували здійснюватися, впродовж дня Міністерство інфраструктури підготувало необхідні проєкти урядових рішень, які допоможуть авіакомпаніям у відносинах зі страховиками. О 20.00 годині відбудеться засідання Кабінету міністрів, очікуємо на їх ухвалення, — повідомив чиновник.

Тимошенко підкреслив, що, хоча йдеться про господарські відносини між приватними компаніями, держава підтримає українських авіаперевізників, «щоб страхові компанії були впевнені — в Україну можна літати і жодних проблем немає».

Нагадаємо, раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що від завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.

Карина Бовсуновська pravdatutnews.com

Читайте також
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
"Є фейком і провокацією": Китай заперечив, що Сі Цзіньпін просив Путіна не вторгатися в Україну під час Олімпіади "Є фейком і провокацією": Китай заперечив, що Сі Цзіньпін просив Путіна не вторгатися в Україну під час Олімпіади
Китай також запевнив, що їхня позиція щодо України — незмінна. Вони підтримують мінські угоди.
Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото) Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото)
Як повідомляє Служба безпеки України, схема полягала у «покривані» шахраїв, які недоплачували податки, а також допомагали фіктивним підприємствам.
Loading...
Load next