"Надихались Аркою дружби народів": у мережі показали макет сцени Євробачення-2022 (фото)

"Надихались Аркою дружби народів": у мережі показали макет сцени Євробачення-2022 (фото)
Грандіозний пісенний конкурс Євробачення-2022 відбудеться на початку травня.

Організатори вже показали, як виглядатиме головна сцена в Турині. У мережі її встигли порівняти з Аркою дружби народів в Києві. Повідомляє Eurovision Song Contest.

Фото: Eurovision Song Contest

Дизайн головного пісенного майданчика 2022 року отримав назву The Sun Within – "Сонце всередині". Його авторкою стала іменита італійська художниця Франческа Монтінаро.

Фото: Eurovision Song Contest

Так, концепція сцени Євробачення-2022 – рух та світло кінетичного сонця, яке нібито уособлює бунтівний, гостинний та пристрасний характер італійців. Її фішкою стануть промені світла, водне обрамлення та пишний сад, який стане грін-румом для конкурсантів з 41 країни та їхніх команд.

Фото: Eurovision Song Contest

Каскад води, що обрамляє сцену, алегорично уособлює море, яке нас оточує, символ нашої культури. Сцена – це наш півострів, країна, де раді кожному учаснику, звідки б він не приїхав,
– пояснила Франческа Монтінаро.

Фото: Eurovision Song Contest

Українські єврофани припустили, що створюючи сцену Євробачення-2022, італійці надихалися київською Аркою дружби народів, що в Хрещатому парку:

  • "Надихались Аркою дружби народів";
  • "Це Арка дружби народів?";
  • "Вкрали арку дружби";
  • "Це в Італію збираються перевозити Арку дружби народів?";
  • "Схоже на київську Арку дружби народів".

Нагадаємо, що у сукні за майже 19 тисяч гривень: Леся Нікітюк вразила стильним образом у Таїланді. Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась фото з Таїланду. Вона продемонструвала стильний образ у блакитній сукні-сорочці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео) "Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео)
Michael Ben-David сказав, що українці повинні виграти не тільки музичний конкурс, а й війну за свою країну.
Другий півфінал Євробачення 2022: учасники, пісні, де дивитися Другий півфінал Євробачення 2022: учасники, пісні, де дивитися
Другий півфінал Євробачення 2022 пройде сьогодні, 12 травня, в Турині (Італія)
Loading...
Load next