"Перебували в жахливих умовах": Шевченко розповів, що його мама в Києві прийняла біженців із Бучі

"Перебували в жахливих умовах": Шевченко розповів, що його мама в Києві прийняла біженців із Бучі

Колишній форвард і головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, що його мама та сестра все ще перебувають у Києві. Про це повідомляє Sky Sports, передає Depo.Сектор.

Вони надали притулок у своєму будинку двом родинам із Бучі.

Боїв було багато, – розповів британським журналістам Шевченко. – До моїх мами та сестри переїхали люди, які перебували в жахливих умовах. У Бучі немає ні їжі, ні електрики. Це друзі моєї сестри, вони п’ять днів жили під землею в підвалі.

У цьому районі були страшні бомбардування, – додав український тренер. – Буча, Ірпінь, Гостомель – я добре знаю ці міста, вони повністю зруйновані. Будівель не залишилося. Я їздив у Бучу тренуватися, коли був молодим гравцем. Це жах.

Гуманітарні коридори зазнали нападу від російських солдатів. Якби моя мама і сестра спробували виїхати, думаю, це було би небезпечніше для них, – сказав Шевченко.

Своєю чергою український півзахисник «Спеції» Віктор Коваленко звернувся до жителів Херсону.

Херсон! Російські окупанти готують референдум щодо створення Херсонської народної республіки. Не дайте їм жодного голосу. Виходьте гуляти з українськими прапорами та покажіть ворогу ваш український дух. Ми всі єдина Україна. Херсон – це Україна! Херсон – это Украина, – опублікував заклик Коваленко на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше Гвардіола звинуватив уряди країн у бездіяльності по відношенню до війни в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next