Максимально суворі покарання для злодіїв: двом чоловікам загрожує 8 років в'язниці за крадіжку (відео)

Максимально суворі покарання для злодіїв: двом чоловікам загрожує 8 років в'язниці за крадіжку (відео)
За минулі вихідні у Львові поліцейські затримали двох підозрюваних у крадіжці з магазинів.

Максимально суворі покарання для злодіїв у період воєнного стану: за минулі вихідні у Львові поліцейські затримали двох підозрюваних у крадіжці з магазинів.

Як повідомляє обласне управління Нацполіції, 49-річний житель Львова вкрав товару на майже півтори тисячі гривень з одного з магазинів на вулиці Залізничній.

Інший 31-річний містянин «попався» на схожій крадіжці, однак уже на Кульпарківській. Обох осіб затримали.

Їм загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео) У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео)
Автовикрадачу загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.
На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото) На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото)
У Харкові поліція затримала двох грабіжників, які вкрали із автомобіля марки "Mercedes" 500 доларів та 1500 гривень з сумки, яка знаходилася на задньому сидінні.
СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн
На Полтавщині Служба безпеки України викрила чиновників, які розкрадали газу держпідприємства "Укргазвидобування". Внаслідок злочинних дій посадовців держава зазнала збитків на понад 4 мільйони гривень.
Loading...
Load next