На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото)

На Харківщині двоє зловмисників обікрали елітне авто Mercedes (фото)
У Харкові поліція затримала двох грабіжників, які вкрали із автомобіля марки "Mercedes" 500 доларів та 1500 гривень з сумки, яка знаходилася на задньому сидінні.

За фактом злочину, 12 травня, до харківської поліції звернувся 56-річний власник авто, який повідомив про крадіжку на суму 500 доларів та 1500 гривень з сумки, яка знаходилася на задньому сидінні, повідомляє пресслужба Поліції Харківської області.

"До чергової частини Харківського районного управління поліції №3 зі служби 102 надійшла інформація про те, що на  вулиці Сумській невідомі скоїли крадіжку з автівки Mercedes", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські встановили, що крадії відімкнули авто за допомогою сканера, завдяки цьому злодіїв вдалось знайти по гарячих слідах. Під час обшуку у них виявили та вилучили речові докази, а також їхнє авто, сканери для відмикання авто та мобільні телефони. Зловмисниками виявилися  харків’янин 35 років та 31-річний житель Сумської області

Наразі правопорушники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зокрема правоохоронцями було відкритому кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 - крадіжка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Також поліцейськими перевіряється причетність чоловіків до  аналогічних злочинів. 

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next