У Львові відкриють ще 25 дитсадків (відео)

У Львові відкриють ще 25 дитсадків (відео)
Можливість відвідувати чергові групи є лише у 3 тисяч дітей із 24 тисяч зарахованих

Нові 25 дитсадків запрацюють на початку червня у режимі чергових груп. Можливість відвідувати їх є лише у трьох тисяч дітей із 24 тисяч зарахованих, повідомили в міськраді.

Графік роботи садків у Львові – різний: є такі, що працюють упродовж 9 годин, а є що і 12 год.

Наразі у місті майже усі дошкільні заклади вже вивільнені від внутрішньо переміщених осіб. Частину переселяють, решта – виїжджає за кордон, кажуть посадовці.

Станом на початок цього тижня люди поселені лише у чотирьох дитсадках.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото) Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Loading...
Load next