рф набирає найманців для формування ДРГ - Міноборони України

рф набирає найманців для формування ДРГ - Міноборони України

Командування Збройних сил росії набирає найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп із подальшим їх застосуванням в Україні, перевагу надають вихідцям із Донецької та Луганської областей, які говорять українською, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник. Пише Interfax.

Командування Збройних сил Росії намагається також активізувати диверсійну роботу на нашій території. Для цього набирає найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп із подальшим їх застосуванням. Перевагу надають вихідцям із Донецької та Луганської областей, які говорять українською, - повідомив Мотузяник.

Спікер зазначив, що в окупованому Херсоні окупанти розграбували універсальний магазин "Епіцентр", а награбоване майно одразу вивезли на територію тимчасово окупованого Кримського півострова.

Нагадаємо, що окупанти зазнають втрат під час штурму житлових кварталів Сєверодонецька – Міноборони (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
Loading...
Load next