Автомобілі свободи: зі Львова вирушили ще 10 пікапів на схід України (відео)

Автомобілі свободи: зі Львова вирушили ще 10 пікапів на схід України (відео)

Автомобілі свободи: зі Львова вирушили ще 10 пікапів на схід України. Всередині кожної автівки – тактичні аптечки, продуктові набори, гігієні засоби й протигази. А ще бронежилети, які виготовляє Львівський оборонний кластер. За 100 днів вони передали нашим захисникам на фронт 50 тисяч таких засобів захисту.

Бронежилет – це життя. І чим більше ми зможемо захистити наших військових, тим раніше настане перемога. Ми 2 тижні тому були на сході і бачимо, скільки там наших хлопців, бачимо, що не у всіх є захист. Ми бачимо, що те, що ми робимо дійсно захищає і рятує наших військових, — розповідає представник Львівського оборонного кластеру  Дмитро Шульмейстер.

Автівки підвищеної прохідності отримають військові частини тих львівських бригад, які на фронті потребують їх найбільше. За словами голови обласної військової адміністрації Максима Козицького, ці автомобілі такі ж важливі, як і зброя.

Автомобілі – це можливості, це – інструменти для нашої перемоги. Більше 100 днів війни, більше 100 днів або кроків до нашої перемоги. З такою допомогою перемога буде за нами, бо ми – єдиний народ, — зазначає голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зазначимо, пікапи передали у межах проєкту «1000 автомобілів свободи». Мета ініціатива –допомогти армії, а об’єднавши зусилля процес значно швидшим, а відтак – ефективнішим.

Як ви бачите, тут сьогодні є і бізнес, є влада, є громадські організації, є церква – Гарнізонний храм Петра і Павла, гуманітарні штаби, і кожен вносить в цю ініціативу свою лепту, — пояснює голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин.

Загалом ж від початку ініціативи зі Львова передали 42 таких автівки.

Ми з перших днів, з 24 лютого, наш гуманітарний штаб працює як складова Львівської військової державної адміністрації. Нам приємно бути такою маленькою складовою, аби зробити наш спільний внесок у нашу перемогу на нашому маленькому гуманітарному штабі, — зауважує керівник гуманітарного штабу Юрій Візняк.

За допомогою цих пікапів доставлятимуть гуманітарні вантажі, евакуйовуватимуть цивільних із зон бойових дій, перевозитимуть поранених, а після перемоги їх використовуватимуть для розмінування, доставки будівельних матеріалів та патрулювання кордону.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next