У Зеленського не виключають повернення Криму військовим шляхом

У Зеленського не виключають повернення Криму військовим шляхом
Підходи до вирішення цього питання змінилися з початку війни.

Для повернення тимчасово окупованого росією Криму розглядаються всі методи, серед яких є військовий. Після 24 лютого підходи до деокупації Криму змінилися.

Про це заявила постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева в ефірі телемарафону.
 

Питання використання різних асиметричних заходів, зокрема й елементів військових, не виключалися у Стратегії деокупації та реінтеграції. Питання Криму після 24 лютого та підходи до повернення територій теж змінилися. І, звичайно, для повернення територій використовуватимемо абсолютно всі методи, які є зараз, тобто на момент “Х”, назвемо його так, будуть нам потрібні для повернення цієї території, – пояснила Ташева.

Вона підкреслила, що в будь-якому випадку варто насамперед покладатися на Збройні сили України.

Нагадаємо, вчора українська розвідка здобула детальну технічну документацію Кримського мосту, який сполучає окупований Крим з росією. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією
Президент РФ Володимир Путін розраховує "рано чи пізно" повністю відновити відносини з Україною.
Зеленський схвалив санкції РНБО щодо виборів в окупованому Криму Зеленський схвалив санкції РНБО щодо виборів в окупованому Криму
Санкції передбачають блокування активів, повне припинення торговельних операцій та транзиту ресурсів, виведення капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань тощо.
Loading...
Load next