У бою за Україну загинув 18-річний юнак з Нового Роздолу (відео)

У бою за Україну загинув 18-річний юнак з Нового Роздолу (відео)
На фронті загинув 18-річний студент із Львівщини Максим Василишин, який був добровольцем у батальйоні «Карпатська Січ» 

Львівщина втратила ще одного героя. У бою за Україну загинув 18-річний юнак з Нового Роздолу.

Максим Василишин був добровольцем на фронті у окремому батальйоні «Карпатська Січ» повідомляє вісник Розділля. Спочатку він воював на Київщині, а згодом на Донбасі. Хлопця накрило градом, коли війн йшов на розвідку.

Прощатимуться з Героєм сьогодні, 21 червня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла з 14:00 по 15:00. Спочиватиме боєць на Личаківському кладовищі.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next