Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)

Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.

Як правильно переходити дорогу, на який колір світлофора можна рухатися та як поводитися перед залізничним переїздом, аби не потрапити у ДТП. Малеча не завжди усвідомлює небезпеку як для себе, так і для інших учасників дорожнього руху. Відтак на Сихові облаштували інтерактивний ПДР-майданчик. 

Мета – щоб діти навчилися правильно переходити дорогу, знали правила дорожнього руху для велосипедистів, де можна їздити на велосипеді, де заборонено. Так само до нас підходять і батьки. Ми завжди готові допомогти і відповісти. Пояснюємо, чому саме так не можна і чому саме це небезпечно перш за все для життя, — розповідає Олег Мельник, лектор автошколи «EasyDrive»


Захід організувала автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини. Тож за кожним кроком, а також рухом малюків пильно стежать копи.


Ми хочемо дружити, дружимо і будемо дружити з дітьми. Є інспектори, які працюють з дітками і також з дорослими, які можуть скоригувати їх, щоб вони зробили все правильно. Відповідно, за це вони отримують дуже гарні бонуси в подаруночок: або світловідбиваючі елементи, або аквагрим, або ще якісь розваги, — зазначила Марія Гримак, старша інспекторка відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Львівщини.


Інтерактивний майданчик, оснащений дорожніми знаками, відповідною розміткою, а також дитячими автомобілями, патрульній поліції передала Консультативна місія ЄС як частину постійної допомоги.

Додамо, дорослим пропонували спеціальні окуляри, які імітують стан алкогольного сп’яніння. А дітлахи, окрім кермування на ПДР-майданчику, мали нагоду посидіти у службовому «Пріусі» та відчути себе справжнім поліцейським. 

І такі заходи у Львові проводять не вперше, та як запевняють організатори, не востаннє. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео) Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео)
До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Батьки квапляться придбати для своїх дітлахів усе необхідне.
Loading...
Load next