Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)

Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.

Амфетамін, екстазі та PVP – у Львові затримали чергового «закладчика». Як інформує обласне управління поліції, 24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вулиці Володимира Великого у Львові під час патрулювання. У зловмисника при собі було 8 згортків із речовиною, зовні схожою на «PVP». Також у місцях закладок, які хлопець встиг зробити, поліцейські вилучили 22 розфасовані згортки з психотропним засобом. А у орендованому помешканні правоохоронці виявили та вилучили речовини й таблетки, «амфетамін», «екстазі» та «PVP». Затримано загрожує до 8 років ув’язнення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування?  (відео) Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування? (відео)
Мешканці залишилися заблокованими у власних квартирах. І хоч їм запропонували евакуацію та переселення, вони відмовилися.
Підтримував агресію рф проти України (відео) Підтримував агресію рф проти України (відео)
СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.
Loading...
Load next